Unikke firmagaver

Fortjener dine medarbejdere også lidt ekstra? Og vil du gerne forkæle dem med en unik firmagave? Så er Love Butler en oplagt samarbejdspartner. Vi tilbyder nemlig nogle helt særlige og personlige gaver, der kan bruges til at vise, hvor meget du værdsætter dine ansatte, ligesom de også kan bruges som ekstra forkælelse i forbindelse med fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje.

Hvad end du skal bruge en enkelt gave til et jubilæum, eller du står for indkøb af alle årets fødselsdagsgaver, så er vores personlige gaver et sikkert hit til alle. Her går kvalitet og smag hånd og hånd, og du vil med garanti kunne overraske dine medarbejdere med en firmagave fra Love Butler. Vi tilbyder levering af vores æsker i hele Danmark efter aftale.

Velsmagende gaver til enhver anledning

Hos Love Butler tilbyder vi æsker med friske jordbær overtrukket med den fineste belgiske gourmetchokolade, som helt sikkert kan få englene til at synge og munden til at løbe i vand. Vores chokolade er tempereret på den der helt særlige måde, så chokoladen knaser, så snart der tages en bid. Her får du mulighed for at give dine ansatte en velsmagende gave, der er lidt udover det sædvanlige.

En æske med skønne chokoladeovertrukne jordbær er en perfekt måde at sige tak for dine medarbejderes indsats og vise dem, hvor værdsatte de er. For hvem elsker ikke kombinationen af jordbær og chokolade? Hos Love Butler har du mulighed for at vælge æsker med enten 9, 12 eller 24 chokoladeovertrukne jordbær, ligesom du også har mulighed for at skræddersy den enkelte æske til at matche modtageren. På den måde kan du nemt gøre gaven lidt mere personlig og unik, hvor den måske endda er tilpasset den enkelte medarbejders præferencer.

Vores æsker kan bruges til enhver anledning – hvad end du er på udkig efter jubilæumsgaver, en gave til fødselsdag, eller du står og mangler en gave til en særlig medarbejder, der fortjener lidt ekstra for sin store indsats, så er jordbær med chokolade en sikker vinder. Jordbær med chokolade er den perfekte gave til enhver anledning. Med et af vores produkter kan du således give en gave, der er både velsmagende og viser, hvor meget du påskønner dine medarbejdere.

Forkæl dine medarbejdere med en skøn gave

Er du på udkig efter en firmagave til en særlig anledning, eller vil du gerne forkæle dine medarbejdere med en unik gave for at vise, hvor meget du værdsætter deres store indsats? Så lad da Love Butler stå for gaven. Her får du mulighed for at forkæle dine medarbejdere med unikke og friske fristelser, der fås i et væld af varianter, så du kan sammensætte den perfekte firmagave til dine ansatte. Hvad end du ønsker at forkæle dine medarbejdere med en stor æske jordbær til fredagshyggen på kontoret, eller du ønsker at sende hver enkelt medarbejder hjem med en lille æske jordbær, så kan vi hjælpe.

Hos Love Butler lægger vi stor vægt på, at vores kunder får den bedste oplevelse, hvorfor vi også har fokus på at tilbyde vores kunder den absolut bedste service. Derfor gør vi også gerne lidt ekstra ud af leveringen, så den passer perfekt til både anledningen og personen. Du kan nemlig i forbindelse med levering bestille Butler-service. Ved Butler-service er vi klædt i vores butler-outfits, når vi leverer æskerne med chokoladeovertrukne jordbær, og ved levering præsenterer vi også de forskellige jordbær i æskerne og giver modtageren en helt særlig service. Ligeledes har du også mulighed for at booke os til et firmaarrangement, hvor vores butlere kommer ud og serverer vores chokoladeovertrukne jordbær. Her har vi fokus på at skabe en skøn atmosfære og give dine medarbejdere en royal behandling.

Skal vi stå for dit firmaarrangement?

Kunne du godt tænke dig at give dine medarbejdere en helt unik oplevelse og en helt særlig service? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på 50 20 17 61 eller på info@lovebutler.dk. Så skaber vi sammen det helt perfekte firmaarrangement med lækre og skønne fristelser og den bedste Butler-service. Vi tilbyder rabat ved køb af flere æsker, og vi tilbyder også muligheden for at æskerne er med firmaets logo og tekst på jordbærrene. Så kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en helt særlig firmagave til dine medarbejdere – uanset anledning hjælper vi med den helt perfekte gave.