Om os

Love Butler er en odenseansk dessertvirksomhed, der siden 2019 har hjulpet deres kunder med at forny deres unikke kærlighedshistorier eller skrive helt nye historier om den store kærlighed. Derfor serverer og leverer vi hos Love Butler kærligheden lige til døren med vores fint indpakkede og romantiske æsker med chokoladeovertrukne friske jordbær. Vi tror nemlig på, at kærlighed og romantik kan være med til at forøge menneskets relationer til hinanden og ikke mindst styrke det personlige og unikke bånd imellem hinanden.

Vis din kærlighed med en romantisk gestus

Hos Love Butler tilbyder vi friske jordbær overtrukket med den fineste belgiske chokolade af højeste kvalitet. Vores chokolade er tempereret således, at den giver det der helt særlige knæk, som kun den bedste chokolade kan, når du sætter tænderne i den. Her får du en personlig kærlighedsgave, der smager himmelsk og med garanti vil få modtagerens smagsløg til at synge. Ligeledes tilbyder vi hos Love Butler også evighedsroser, der må siges at være det perfekte symbol på evig kærlighed, der aldrig visner. For ligesom med ægte kærlighed så kan rosen vare for evigt med den rette pleje og kærlighed.

Med vores produkter kan du således vise en, du har kær, hvor meget denne person betyder for dig på en romantisk måde. En måde, der med garanti vil være et symbol på den skønne kærlighed imellem dig og modtageren.

Kvalitet og service går hånd i hånd

Hos Love Butler lægger vi stor vægt på, at vores kunder får den absolut bedste oplevelse. Det betyder også, at du kan være sikker på en service i særklasse, hvor vi altid tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker, så du på den måde kan give en kærlighedsgave, der passer til lige netop den, du ønsker at forkæle. Derfor får du altid Butler-service med, når du bestiller levering. I bedste butler-stil leverer vi æskerne og præsenterer jordbærrene for modtageren. Og når du bestiller chokoladeovertrukne jordbær hos os, er du til enhver tid garanteret et produkt af højeste kvalitet, der kan bruges til enhver anledning – lige fra jubilæum og fødselsdag til babyshower, bryllup eller firmaarrangementer.

Så hvis du gerne vil give en gave, der kan symbolisere din kærlighed på bedste vis, kan du roligt lade os hjælpe dig. Vi hjælper dig med at skrive din kærlighedshistorie.